AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş koparmak

Kahve falında kaş koparmak

Kahve falında kaş koparmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında kaş koparmak gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında kaşı alınmış görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına alamet eder.

Kahve falında kaşları uzamak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşların alındığını görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çift kaş görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaş ortasını almak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını inceltmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir