AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların dökülmesini görmek

Kahve falında kaşların dökülmesini görmek

Kahve falında kaşların dökülmesini görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşların dökülmesini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Kahve falında boyalı kaş görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş kesmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşını beyazlamış görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşın uzadığını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk kaş görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına işaret eder.

Kahve falında kaşların alındığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını ince görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir