AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın uzadığını görmek

Kahve falında kaşın uzadığını görmek

Kahve falında kaşın uzadığını görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşın uzadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında kaşlarının uzadığını görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları uzamak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına yorulur.

Kahve falında kaşı uzamak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşın uzadığını görmek resmi bir göreve getirileceğine, doyasıya sefasını süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çenenin uzadığını görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalı uzamak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir