AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını ince görmek

Kahve falında kaşını ince görmek

Kahve falında kaşını ince görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşını ince gördüyseniz:

  • Sağlıkla, finansla veya hukukla ilgili konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kaşlarını ince almak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını inceltmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kaşını inceltmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşı ince görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları ince görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, namaz kılacağına alamet eder.

Kahve falında ince kaş görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek hayırlı bir karar verileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir