AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı alındığını görmek

Kahve falında halı alındığını görmek

Kahve falında halı alındığını görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında halı alındığını gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında halı alındığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında işe alındığını duymak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında görevden alındığını görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kaşların alındığını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rehin alındığını görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canın alındığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir