AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanının alındığını görmek

Kahve falında kanının alındığını görmek

Kahve falında kanının alındığını görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, yollarının açılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanının alındığını gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kanının alındığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalettir.

Kahve falında rehin alındığını görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında rahminin alındığını görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar alındığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir