AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın üstünde kaş görmek

Kahve falında kaşın üstünde kaş görmek

Kahve falında kaşın üstünde kaş görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, iyi şartlara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşın üstünde kaş gördüyseniz:

  • Kurumsal bağlantılarda veya ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında kaşın üstünde kaş görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında kaş üstünde kaş görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kaşın dökülmesini görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları düzeltmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yamuk kaş görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kaşlarını almak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, işlerin daha kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında kaş ortasını almak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir