AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş ortasını almak

Kahve falında kaş ortasını almak

Kahve falında kaş ortasını almak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Kahve falında kaş ortasını almak gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında kaşlarının ortasını almak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşının ortasını almak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşın ortasını almak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş ortasını almak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını ortadan ayırmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında denizin ortasında kalmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir