AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, muradına eremeyeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşların yok olduğunu gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kaşlarının yok olduğunu görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında okulda yoklama almak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinin yok olduğunu görmek kızgınlıkların geçeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yok olduğunu görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, belaya ve derde düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yokluk çekmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolu yok görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir