AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş üstünde kaş görmek

Kahve falında kaş üstünde kaş görmek

Kahve falında kaş üstünde kaş görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, başarı kaydedeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş üstünde kaş gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Kahve falında kaşın üstünde kaş görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş üstünde kaş görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kaşını almak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kaşlarını aldırdığını görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında kaşları dökülmüş görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında sol kaş görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir