AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasıktan yaralanmak

Kahve falında kasıktan yaralanmak

Kahve falında kasıktan yaralanmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, alim ve bilge insan olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında kasıktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Kahve falında kasıkta yara görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere alamet eder.

Kahve falında kasıktan yaralanmak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına işarettir.

Kahve falında kasıktan ameliyat olmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında kasık tıraşı olmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık fıtığı görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına yorulur.

Kahve falında kasık fıtığı olduğunu görmek işlerin günden güne daha da artacağına, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir