AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasıkta yara görmek

Kahve falında kasıkta yara görmek

Kahve falında kasıkta yara görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kasıkta yara gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında kasıktan yaralanmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasıkta yara görmek günlerini bunun için harcayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kasık kılı görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet eder.

Kahve falında kasık tıraşı olmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işarettir.

Kahve falında kasık fıtığı görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, elinin darlaşacağına inanılır.

Kahve falında kasık kılı temizlemek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir