AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasıktan ameliyat olmak

Kahve falında kasıktan ameliyat olmak

Kahve falında kasıktan ameliyat olmak üzüleceğine, yıkılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kasıktan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Kahve falında kasıktan ameliyat olmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek saygınlığının artacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kasık bölgesini traş etmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kasık kılı temizlemek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kasıktan yaralanmak yanlış yönde kararlar verileceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kasık traş etmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işarettir.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir