AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık fıtığı görmek

Kahve falında kasık fıtığı görmek

Kahve falında kasık fıtığı görmek getirisinden daha fazla olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kasık fıtığı gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Kahve falında kasık fıtığı olduğunu görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasık fıtığı görmek günahların af olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Kahve falında göbek fıtığı görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek fıtığı olduğunu görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalettir.

Kahve falında fıtık olduğunu görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıtık görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir