AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık tıraşı olmak

Kahve falında kasık tıraşı olmak

Kahve falında kasık tıraşı olmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kasık tıraşı olmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Kahve falında kasık tıraşı olmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasık fıtığı olduğunu görmek çok para kazanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet eder.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kasık kılı yolmak huzurun bozulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kasık kılı görmek kimseden korkmayacağına, kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir