AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık kıllarını yolmak

Kahve falında kasık kıllarını yolmak

Kahve falında kasık kıllarını yolmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulur.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Kahve falında kasık kılı yolmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasıklarda kıl görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kasık kılı görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasık kılı temizlemek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında kasıkta kıl görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir