AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık tüylerini kesmek

Kahve falında kasık tüylerini kesmek

Kahve falında kasık tüylerini kesmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kasıktan kıl koparmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasık kılı yolmak borçlarının kapanacağına, bereket ve zenginlik bulacağına alamet eder.

Kahve falında kasık ağrısı görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasık kılı görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir