AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık kılı temizlemek

Kahve falında kasık kılı temizlemek

Kahve falında kasık kılı temizlemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ekmeksiz kalacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kasık kılı temizlemek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında kasık kılı temizlemek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasık kılı görmek psikolojik olarak düzeleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasıktan kıl koparmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kasık kılı yolmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kasıklarda kıl görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek hastalıklarının düzeleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir