AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek oyun oynamak

Kahve falında köpek oyun oynamak

Kahve falında köpek oyun oynamak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek oyun oynamak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Kahve falında köpekle oyun oynamak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında köpek oyun oynamak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında video oyunu oynamak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında talih oyunu oynamak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba oyunu oynamak feraha ermeye, uzun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle oyun oynamak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle oyun oynamak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak elindekilerinin kıymetini bileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir