AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş oyunu oynamak

Kahve falında savaş oyunu oynamak

Kahve falında savaş oyunu oynamak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, başarı elde edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında savaş oyunu oynamak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında savaş oyunu görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Kahve falında mezarda oyun oynamak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak başarılı bir kişi olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı oyun oynamak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyun oynamak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla oyun oynamak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşle oyun oynamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir