AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskambil oyunu oynamak

Kahve falında iskambil oyunu oynamak

Kahve falında iskambil oyunu oynamak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında iskambil oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Kahve falında iskambil oyunu oynamak rahat bir dönem yaşanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında iskambil oynamak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında iskambil kağıt oynamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına inanılır.

Kahve falında iskambil falı görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek deneyim kazanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Kahve falında iskambil kağıdı görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında iskambil destesi görmek borçların hafifleyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında iskambil falı baktırmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir