AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyunu oynamak

Kahve falında oyunu oynamak

Kahve falında oyunu oynamak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Kahve falında oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında telefonda oyun oynamak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda oyun oynamak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşla oyun oynamak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak müjdeli bir haber alacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle oyun oynamak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında şans oyunları oynamak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir