AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık oyunu oynamak

Kahve falında kaşık oyunu oynamak

Kahve falında kaşık oyunu oynamak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorununu kolayca çözeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık oyunu oynamak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işarettir.

Kahve falında oyun havası oynamak parlak bir kariyere sahip olunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına inanılır.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba oyunu oynamak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, el açmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak başarılı olacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda oyun oynamak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda oyun oynamak kısmetlerinin çoğalacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir