AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, iyi habere delalettir.

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek işini en iyi şekilde yapacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir kaşık yemek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık yemek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, hüsrana uğratacağına işaret eder.

Kahve falında kaşıkla pilav yemek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek kaşığı görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir