AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla pilav yemek

Kahve falında kaşıkla pilav yemek

Kahve falında kaşıkla pilav yemek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayırlı bir kısmet çıkacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında kaşıkla pilav yemek gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında kaşıkla pilav yemek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık kaşık pilav yemek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık kaşık yoğurt yemek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, huzur içinde yatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek kaşığı satın almak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek emeklerinin yarıda kalacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek kötü kişilerle karşılaşacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kaşık bal yemek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında kaşıkla yemek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir