AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kaşık yemek

Kahve falında demir kaşık yemek

Kahve falında demir kaşık yemek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında demir kaşık yemek gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişiklik arkadaşlarınızın veya ailenizin sizin kadar keyif almayacağı maceralara atılmanıza neden olabilir.

Kahve falında demir kaşık yemek işlerinin de rast gideceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kaşık görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında demir kaşık çatal görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında demir kaşık kırmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında yemek kaşığı satın almak sevinç ve sürura, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında kaşıkla pilav yemek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşıkla bal yemek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir