AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla çikolata yemek

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticarete atılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek çok rahat bir şekilde çalışacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek günah işleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek âlim kimselerden feyz alacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir kaşık bal yemek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yemek kaşığı satın almak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında kaşıkla bal yemek ters giden olayların düzeltileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşıkla pasta yemek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir