AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla kahve yemek

Kahve falında kaşıkla kahve yemek

Kahve falında kaşıkla kahve yemek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek işlerinin baltalanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir kaşık bal yemek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Kahve falında kaşıkla bal yemek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla pilav yemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek işinde en iyisi olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık kaşık pilav yemek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık yemek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir