AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek kaşığı görmek

Kahve falında yemek kaşığı görmek

Kahve falında yemek kaşığı görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek kaşığı gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kaşıkla yoğurt yemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kaşıkla toprak yemek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşık kaşık pilav yemek çekilen hasretin biteceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işarettir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir