AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı uzamak

Kahve falında kaşı uzamak

Kahve falında kaşı uzamak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kaşı uzamak gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında kaşın uzadığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları uzamak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işarettir.

Kahve falında kaşlarının uzadığını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşı uzamak konfor içinde yaşayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçınızın uzadığını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında burnunun uzadığını görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı uzamak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir