AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının uzadığını görmek

Kahve falında kaşlarının uzadığını görmek

Kahve falında kaşlarının uzadığını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kaşın uzadığını görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında kaşlarının uzadığını görmek edilen duaların tutacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşı uzamak ruhunun dinleneceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kaşları uzamak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçının uzadığını görmek kendisini işine vereceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir