AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı olmamak

Kahve falında kaşı olmamak

Kahve falında kaşı olmamak güveninin artacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, stres içinde günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kaşı olmamak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşları birleşik görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş tıraş etmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş alırken görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kaşlarını birleşmiş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının uzadığını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında kaşın azaldığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir