AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını birleşmiş görmek

Kahve falında kaşlarını birleşmiş görmek

Kahve falında kaşlarını birleşmiş görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, can derdine düşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını birleşmiş gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Kahve falında kaş kazımak keyifli hale geleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kaş aldırdığını görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşları inceltmek istediği oranda da eğleneceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşa sürme çekmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kaşları görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kaş deldirmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir