AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı görmek

Kahve falında kaşı görmek

Kahve falında kaşı görmek mutlu olacağınıza, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kaşı gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında iple kaş almak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında kaşlarını ince almak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kaş kalemi görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek hayattan her istediğini alacağına, hidayete erip huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kaşını almak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında kaşları uzamak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşları düzeltmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir