AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kalemi görmek

Kahve falında kaş kalemi görmek

Kahve falında kaş kalemi görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş kalemi gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Kahve falında kaşa kalem görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş kalemi görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Kahve falında kaşını uzun görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Kahve falında kaşın dökülmesi görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kaşınan birini görmek darda kalacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yamuk kaş görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kaş görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendi işinin sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir