AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını ince almak

Kahve falında kaşlarını ince almak

Kahve falında kaşlarını ince almak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, karalar bağlayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kaşlarını ince almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Kahve falında kaş inceltmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarını inceltmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş incelmesi görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşını inceltmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, hasretliğin biteceğine inanılır.

Kahve falında kaşını ince görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında kaşları ince görmek kısmetin ve şansın açılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kaşı ince görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir