AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasa taşımak

Kahve falında kasa taşımak

Kahve falında kasa taşımak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, işlerini yoluna koyacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasa taşımak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kasa taşımak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında traktör kasasına binmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına tabir olunur.

Kahve falında kasalarla elma görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kasası görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla kiraz görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kamyonet kasası görmek bunun için her gün şükredeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında çelik kasa anahtarı görmek ailesini kaybedeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet eder.

Kahve falında kasada salatalık görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir