AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa yumurta görmek

Kahve falında bir kasa yumurta görmek

Kahve falında bir kasa yumurta görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Kahve falında bir kasa yumurta gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında bir kasa yumurta görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasa taşımak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, prestij kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasada kağıt para görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kasa görmek sıkıntıların azalacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kasa açmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kasa fişi görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kasa meyve görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir