AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasapta et görmek

Kahve falında kasapta et görmek

Kahve falında kasapta et görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında kasapta et gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Kahve falında kasaptan et satın almak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasaptan et almak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında kasapta asılı et görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kasap et görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ümitsizliğe işaret etmektedir.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kasapta et görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir