AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaptan et almak

Kahve falında kasaptan et almak

Kahve falında kasaptan et almak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, günahlarına tövbe edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan et almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir.

Kahve falında kasapta et görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasap et görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasaptan et satın almak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kasapta asılı et görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir