AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasada üzüm görmek

Kahve falında kasada üzüm görmek

Kahve falında kasada üzüm görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sayılacağına, bundan hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında kasada üzüm gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında kasalarda üzüm görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kasayla üzüm görmek evlatlarından memnun olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kasalarla üzüm görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında kasada üzüm görmek borçlarının hafifleyeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir kasa üzüm görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma kasası görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kasa taşımak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir