AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa üzüm görmek

Kahve falında bir kasa üzüm görmek

Kahve falında bir kasa üzüm görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bir kasa üzüm gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kasalarla üzüm görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kasa üzüm görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kasada üzüm görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kasayla üzüm görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, aileden ayrı kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasalarda üzüm görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kasa kasa domates görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates kasası görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir