AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla üzüm görmek

Kahve falında kasayla üzüm görmek

Kahve falında kasayla üzüm görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında kasayla üzüm gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında kasada üzüm görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Kahve falında kasayla üzüm görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasalarla üzüm görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kasalarda üzüm görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kasa üzüm görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında traktör kasası görmek attığı adımların boşa çıkacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasalarla elma görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir