AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasa kasa üzüm görmek

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek yüklü siparişler alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasa kasa üzüm gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Kahve falında bir kasa üzüm görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kasada üzüm görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kişinin rahat nefes alacağına işarettir.

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kasayla üzüm görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kasalarda üzüm görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasalarla üzüm görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında içi para dolu kasa görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında boş sebze kasası görmek gelir elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir