AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasalarla üzüm görmek

Kahve falında kasalarla üzüm görmek

Kahve falında kasalarla üzüm görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, az çalışarak çok gezeceğine, umutlarının tazeleneceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kasalarla üzüm gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Kahve falında kasayla üzüm görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Kahve falında kasalarla üzüm görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işarettir.

Kahve falında kasa kasa üzüm görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet eder.

Kahve falında kasada üzüm görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kasalarda üzüm görmek kazancının sürekli artacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kasa üzüm görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında domates kasası görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında elma kasası görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir