AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma kasası görmek

Kahve falında elma kasası görmek

Kahve falında elma kasası görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında elma kasası gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında bir kasa elma görmek istediği başarıyı göstereceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasalarla elma görmek birikim yapacağına, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında kasayla elma görmek acı veren kazalara, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa elma görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kasada elma görmek maddi gücünün artacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına yorulur.

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Kahve falında elma kasası görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasada şeftali görmek hasret çekileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir