AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hem itibar edineceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz olasıdır.

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine inanılır.

Kahve falında bebek kafasını kesmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kafası kesmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan kafası kesmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında babasının kafasını kesmek kurulu düzenin yıkılacağına, engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kafasını kesmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir