AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi para dolu kasa görmek

Kahve falında içi para dolu kasa görmek

Kahve falında içi para dolu kasa görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, makamından olacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında içi para dolu kasa gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Kahve falında içi para dolu kasa görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yüklü siparişler alacağına inanılır.

Kahve falında para dolu kasa görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Kahve falında içi para dolu zarf görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında içi para dolu çanta bulmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasadan para almak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kasadan para çalmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında boş para kasası görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir