AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasa defteri görmek

Kahve falında kasa defteri görmek

Kahve falında kasa defteri görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasa defteri gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Kahve falında kasa defteri görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizgili defter görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kaplı defter görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kaplı defter görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz defter görmek hedeflerine yaklaşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil defter görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazılı defter görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir