AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil defter görmek

Kahve falında yeşil defter görmek

Kahve falında yeşil defter görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sıkıntı yükleneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil defter gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Kahve falında yeşil defter görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kaplı defter görmek işlerinde aksama olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk defter görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında amel defterini almak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazılı defter görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında yırtık defter görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor defter görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında bitmiş defter görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir